Wetenschap en Researchable

Researchable richt zich op het verbeteren van wetenschappelijk onderzoek en het ondersteunen van de wetenschappers die het onderzoek bedrijven. Wij leveren maatwerk software om onderzoek te automatiseren zodat enerzijds het onderzoek op grotere schaal uitgevoerd kan worden, en anderzijds zodat de onderzoekers zich kunnen focusen op wat belangrijk is: het onderzoek.

Lees meer

Waar kunnen wij bij helpen

Researchable helpt met twee delen van onderzoek: het opzetten ervan, en de valorisatie. Ten eerste helpen we met het opzetten van het onderzoek door ondersteunende infrastructuur en applicaties te ontwikkelen dat u nodig heeft voor uw onderzoek. Ten tweede helpen we met de valorisatie van onderzoeksresultaten. We helpen uw onderzoek in de praktijk te brengen, en brengen het van een proof-of-concept, naar productie-waardige software.

Neem contact op

Open Source en Researchable

We geloven dat projecten die met publiek geld betaald zijn ook beschikbaar moeten zijn voor het algemene publiek. Researchable is daarom een groot voorstander van open-source software. We denken met u mee om te kijken welke onderdelen geschikt kunnen zijn om open-source vrij te geven, en regelen ook de open-source code hosting voor u.

Cloud en Researchable

De producten die wij bouwen zijn geschikt om in cloud omgevingen te draaien. We denken mee over hoe applicaties geschaald kunnen worden, en hoe we er voor kunnen zorgen dat producten altijd bereikbaar zijn. Een aantal state-of-the-art technologiƫn en hosting partijen waar we gebruik van maken zijn Heroku, Google Cloud, Kubernetes, en Digital Ocean, elk bekend om hun schaalbaarheid en hoge beschikbaarheid.

Lees meer

Onze klanten

University of Leiden
iShared
KCT
u-can-act
umcg
University of Groningen
SI

Onze projecten

Het merendeel van de projecten die wij uitvoeren zijn maatwerk. Hieronder vindt u een lijst van een aantal van de projecten waar we trots op zijn. U kunt onze open-soruce projecten terug vinden op onze gitlab pagina.