Frank Blaauw

Dr. Frank Blaauw is een ondernemer op het gebied van research and development en is de eigenaar en oprichter van Researchable B.V. Zijn expertise ligt op het gebied van machine learning, data science, distributed computing, en scalable computing.

Neem contact op

Ando Emerencia

Dr. Ando Emerencia is de CTO bij Researchable B.V. Hij is expert op het gebied van de informatica, tijdsreeks analyse, en schaalbare web applicatie ontwikkeling.

Neem contact op

Remco van Buijtenen

Remco van Buijtenen, BSc, is ervaren in het ontwikkelen van schaalbare web applicaties, omgaan met de ondersteunende infrastructuur (zoals Kubernetes) en het integreren van verschillende externe applicaties, zoals Jupyter.

Neem contact op

Eduard van Pagée

Eduard van Pagée is de business developer van Researchable. Zijn focus bij Researchable ligt op business development en zakelijke groei. Zijn expertisegebied is strategy, sales, marketing, en ondernemersschap.

Neem contact op

Anil Mathew

Anil Mathew, heeft jaren ervaring als team lead bij Accenture. Toen hij naar Nederland is verhuisd om zijn MSc in Computer Science te halen is hij ook bij Researchable aan de slag gegaan. Hij is nu full-stack ontwikkelaar en werkzaam op verschillende projecten van Researchable.

Neem contact op

Max Verbeek

Max Verbeek is een van onze software ontwikkelaars en werkzaam op verschillende projecten bij Researchable. Zijn kennis en ervaring ligt vooral bij schaalbare infrastructuren zoals Kubernetes en microservices.

Neem contact op

Oliver Strik

Oliver Strik is onze nieuwste software engineer. Op dit moment werkt Oliver voornamelijk op front-end applicaties, en is hij een van de belangrijkste technische personen in het Explainable AI project waar we momenteel aan werken.

Neem contact op

Mario Rios Muñoz

Mario Rios Munoz heeft een BSc in de Informatica, en is op dit moment bezig met het afronden van een Master’s graad in de kunstmatige intelligentie. Mario is een zeer ervaren ontwikkelaar en werkt als full-stack ontwikkelaar bij Researchable B.V.

Neem contact op

Ioan Botez

Ioan Botez is op dit moment nog bezig met zijn bachelor in de informatica. Naast zijn algemene programmeer ervaring en kennis, is Ioan voornamelijk gespecialiseerd in mobiele applicatie ontwikkeling met het Flutter framework.

Neem contact op