Gedreven en wetenschappelijk: Ontmoet onze nieuwe product owner Fionneke Bos

Eduard van Pagée
Written by Eduard van Pagée.November 2, 2023

We zijn blij met de komst van Fionneke Bos! Ze is onlangs begonnen als product owner bij Researchable. Met haar achtergrond in psychologie en ervaring als onderzoeker en product owner in de wetenschap brengt ze waardevolle kennis en vaardigheden naar het team. Hiervoor werkte ze als gepromoveerd onderzoeker binnen het UMCG, waar ze al veel ervaring opdeed met het ontwikkelen en implementeren van software in de psychiatrie. Ze heeft gekozen voor Researchable omdat ze graag aan softwareprojecten werkt die een positieve impact hebben op de wereld en het leven van mensen.

foto-artikel-gedreven-en-wetenschappelijk

Fionneke is vastberaden om haar energie en expertise in te zetten bij Researchable. Fionneke: "Ik heb gekozen voor Researchable omdat het een dynamisch en jong bedrijf is met ambitieuze en impactvolle projecten. Mijn wetenschappelijke achtergrond en ervaring met het leiden van een groot ontwikkelingstraject bij het UMCG kan ik goed gebruiken bij de projecten van Researchables klanten."

Als product owner gaat ze dus een belangrijke rol spelen binnen ons scrumteam. Ze fungeert als spin in het web tussen gebruikers, stakeholders, softwareontwikkelaars en het designteam. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het definiëren van productvereisten, het opstellen en prioriteren van user stories, en het beoordelen van de voortgang van projecten.

Welkom Fionneke!

eduard-avatar-bg-gray

Laten we het hebben over jouw volgende data-innovatie

Vrijblijvend introductiegesprekVoorstel voor een meeting binnen 12 uur